• Šta je za tebe civilno društvo?Pronađi svoj odgovor!

  • Šta je za tebe civilno društvo?CIVILNO DRUŠTVO ČUVA PRIRODU?

  • Šta je za tebe civilno društvo?Civilno društvo mi pomaže da bolje živim?

  • Šta je za tebe civilno društvo?Saradnik lokalnih vlasti?

Seminar - Projekti za EU fondove

Centar za istraživanje i razvoj u saradnji sa Inovacionim centrom Banja Luka organizuje dvodnevni seminar na temu „Projekti za EU fondove“

Cilj seminara: Nakon završetka seminara polaznici će biti u mogućnosti pronalaziti i prepoznavati potencijalne prilike za finansiranje svojih projekata iz EU fondova znati će sve što treba da znaju o EU Grantovima.

Odgovara na pitanje koje najčešće postavljaju građani, zaposleni različitih organizacija i institucija, preduzetnici, i svi koji mogu postati potencijalni korisnici EU fondova, a glasi "Gdje mi tu možemo pronaći svoju priliku?"

Seminar je koncipiran na način da jednostavnim porukama i razumljivim rječnikom uvede polaznike u svijet EU fondova te da im ukaže na mogućnosti i prepreke koje im stoje na putu do uspješne realizacije njihovih projekata, takodje da uz savjete iskusnog predavača polaznici razrade svoje projektne ideje.

Seminar će se održati u 21. i 22.juna.

Rok za prijavu i uplatu je 18.6.2013.

Troškovi za učestvovanja na seminaru se naplaćuju i to: - 220,00 KM (+PDV) po osobi,

*za naše klijente dodatni popust od 20 % -u cijenu su uključeni materijali, obrok i osvježenje

Pri završetku seminara, svi učesnici koji su uspješno završili seminar dobivaju certifikat o završenom seminaru od strane Centra za istraživanje i razvoj.

Prijave i uplate za seminare je potrebno izvršiti do 18.06.2013. i to na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sve potrebne informacije možete potržiti na broj telefona 051 961 700, 066 697 293  ili

 na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijavu za seminar možete preuzeti ovde