CIP pripravnički program u Americi

27/09/2017

Centar za međunarodnu politiku (CIP) poziva sve kandidate da se prijave za pripravnički program u Americi. Budući pripravnici će imati priliku da steknu vještine za prikupljanje sredstava i razvoj, planiranje događaja, baze podataka, društvene medije i upravljanje web stranicama.

Pravo na prijavu imaju kandidati koji razumiju cilj CIP programa promovisanja međunarodne diplomatije, ljudskih prava i društvene pravde. Da bi stekao uslove za prijavu, kandidat mora biti upoznat se neprofitnim društvom i imati interesovanje za razvoj, prikupljanje sredstava, planiranje događaja i bazom podataka. Poželjno je da kandidat ima pozitivan stav i ambicije i iskustvo u oblasti web menadžmenta, baza podataka, kao i odlično poznavanje Excel programa i profesionalnih društvenih mreža. Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: internships@ciponline.org. Za prijavu je potrebno poslati propratno pismo (sa informacijama o željenim datumima početka i završetka obuke, kao i sedmičnog rasporeda) i radnu biografiju. CIP pripravnički program pokriva stipendiju u vrijednosti od 1.000 dolara za semestar. Predviđena su tri radna dana u toku sedmice.

Po završetku obuke, pripravnici će imati vještine potrebne pri zapošljavanju i imati kvalitetno radno iskustvo stečeno u radu sa CIP-ovim menadžerom razvoja, izvršnim direktorom, kao i generalnim sekretarom i izvršnim asistentom.

Krajnji rok za prijave nije preciziran.

Za više informacija, posjetite:

https://www.ciponline.org/get-involved/internshipsfref=gc&dti=1280986168594259#Fundraising

Izvor: http://mladiinfo.me/cip-pripravnicki-program-u-americi/

Ostali oglasi